در حالی که حدود ۱۴ ماه به انتخابات مجلس باقی مانده، غلامحسین الهام، مشاور حقوقی پاسدار احمدینژاد روز جمعه با حمله به باند مغلوب هشدار داد در جریان انتخابات آینده «فتنه جدیدی» روی خواهد داد.غلامحسین الهام در همایش «دهه بصیرت» که در حوزه علمیه قم برگزار شد، با حمله به باند مغلوب و با اشاره به رویدادهای سال گذشته گفت: «این جریانات در حال بازسازی هستند و از این رو در انتخابات مجلس در سال آینده با فتنه جدیدی رو برو خواهیم بود».
الهام با تأکید بر ضرروت سرکوب قیام تصریح کرد: «نباید ظرفیتی که برای کوبیدن فتنه ایجاد شده است جمع شود، چرا که با بایگانی و فراموش کردن آنها تجربهها فراموش شده و فتنه جدید شکل خواهد گرفت».
غلامحسین الهام، که درجریان انتخابات ریاست جمهوری رژیم در سال گذشته هم در شورای نگهبان عضویت داشت و هم در میتینگهای انتخاباتی به نفع احمدینژاد شرکت میکرد، کاندیداهای دیگر انتخابات ریاست جمهوری گذشته را متهم کرد در صورت برنده شدن دست به «کودتا» میزدند.
الهام افزود: «اگر این افراد در انتخابات ریاست جمهوری رأی اکثریت را میآوردند، منتظر تنفیذ رهبری نمیماندند؛ از همان ابتدا کودتایشان را آغاز کرده و مراکز اداری را به تصرف در میآوردند، چرا که ما میدانیم اینها هدفشان براندازی بود و با فاصله رای که به وجود آمد، نتوانستند اقدامات خود را عملی کنند».
به گزارش خبرگزاری ایلنا، غلامحسین الهام در بخشی دیگر از سخنرانی خود گفت: «احساس این است که عدهای به دنبال بازسازی و احیاء وضعیت فتنهگران و اهداف آنان هستند و به دلیل این که شاید شیوه کاری که داشتند، سوخته باشد، از سبک و موضوع جدید استفاده و آدم جدید پیدا میکنند».
غلامحسین الهام افزود: «باید آینده را دید و از یک سوراخ دوبار گزیده نشد، چرا که ممکن است این افرادی از درون همین مجموعه روی کار بیایند که رهبری نسبت به آنها نگران باشد، چرا که این امر در نظام ما که مبتنی بر رای مردم است امکان دارد».
الهام، مشاور حقوقی احمدینژاد و عضو سابق شورای نگهبان ارتجاع افزود: «از ابتدای انقلاب تا کنون دشمن روی بسیاری از اشخاص تکیه کرده که از آن جمله میتوان به آیت الله طالقانی در بحث ایجاد دو رهبری، بنی صدر، آقای منتظری، خاتمی در حوادث ۱۸تیر ۷۸، و هاشمی در فتنه اخیر اشاره کرد».
الهام با معرفی رفسنجانی، رئیس خبرگان ارتجاع به عنوان خط دهنده «فتنه گرها» گفت: «فراموش نکنیم که اینها برای انتخابات سال آینده برنامه دارند، فتنهگرها شهر قم را هدف گرفته بودند و از خود آن آقا یعنی هاشمی خط میگرفتند که بروید سراغ مراجع قم و از این طریق پروژه ارتباط با مراجع را هدف گرفتند».
الهام در بخش دیگری از سخنان خود، رویدادهای پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ را با انقلاب مشروطه مقایسه کرده و گفت: «میخواستند نمونه مشروطه را ایجاد کنند اما به فضل خدا این اتفاق رخ نداد و قم خود را در مبارزه با فتنه زیر پرچم مراجع، پیشگام نشان داد».
غلامحسین الهام نقش رفسنجانی را به عنوان تکیه گاه باند مغلوب قلمداد کرد و افزود: «نقش هاشمی در فتنه ۸۸ و تشکیک در آرای مردم، نقش تکیه گاه بود که این تکیه گاهی بالاتر از تکیه گاه بود و الا خاتمی، موسوی و کروبی ظرفیت این کار را نداشتند؛ نقطه کلیدی همین جا یعنی نقش هاشمی است».
مشاور حقوقی پاسدار احمدینژاد با «محارب» خواندن همه مخالفانی که فعالیت غیرمسلحانه دارند، خواستار خشکاندن «ریشه» آنها شد. وی گفت: «من داوری قضایی نمیکنم اما حرف قانون فعلی است که جریانات محارب تا وقتی که مرکزیت آن ها باقی است همه اشخاصی که در آنها فعالیت می کنند ولو فعالیت غیر مسلحانه همه آنها محارب هستند».
غلامحسین الهام خواستار آن شد که یقه سران باند مغلوب گرفته شود و از آنها را وادار به اعترافات تلویزیونی کنند.
سخنگوی سابق دولت محمود احمدینژاد «حذف» را کافی ندانسته و گفت: «مهم این نیست که بگوییم کسی را حذف میکنیم، بلکه باید با تحلیل درست در سخنان و عملکرد اشخاص، کسی را که موضعگیریهای مشکوک دارد، یقه اش را گرفت و از او خواست که شفاف باشد».