Dienstag, 14. Juni 2011

اتحاد بین‌المللی زنان از طرح پارلمان اروپا برای حل بحران اشرف حمایت می‌کند

اتحاد بین‌المللی زنان متشکل از ۵۰ سازمان را در سراسر جهان
اتحاد بین‌المللی زنان متشکل از ۵۰ سازمان را در سراسر جهان

حمایت اتحاد بین‌المللی زنان متشکل از ۵۰ سازمان را در سراسر جهان، دارای رتبه مشورتی در شورای اجتماعی اقتصادی ملل ‌متحد و رتبه مشارکتی در شورای اروپاست از طرح پارلمان اروپا برای حل بحران اشرف

نامه اتحادیه بین‌المللی زنان به کاترین اشتون رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا

ما ضمن حمایت از ابتکار هیأت اعزامی پارلمان اروپا برای دست‌یابی به یک راه‌حل منطقی و صلح‌آمیز و دائمی برای کمپ اشرف، خواستار اقدامات عاجل برای محقق شدن راه‌حل ارائه شده که یک گزینه عملی و تضمین‌دار برای آینده کلیه ساکنان در کمپ اشرف می‌باشد هستیم. با توجه به این‌که ساکنان کمپ اشرف دارای موقعیت افراد حفاظت‌شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو هستند تضمین حفاظت آنها یک ضرورت بین‌المللی است و به همین دلیل ما از یک گذار مسالمت‌آمیز برای دست‌یابی به یک راه‌حل قابل توافق، حمایت می‌کنیم. ما هم‌چنین با حمایت از تأکیدهای شما در ۱۱ماه می‌در مقابل پارلمان اروپا که مجدداً کشتار ۳۵تن از ساکنان غیرمسلح کمپ اشرف را قویاً محکوم کرد و خواستار یک راه‌حل صلح‌آمیز و دخالت فعال کمیسیون اروپا و پارلمان اروپا گردید از شما می‌خواهیم که برای به اجرا گذاشتن طرح پیشنهادی پارلمان اروپا و پایان‌دادن به قتل‌عام در کمپ اشرف توسط دولت عراق اقدامات ضروری را در اسرع وقت به اجرا بگذارید“..

جابجایی اجباری ساکنان اشرف در داخل عراق، که توسط منابع مختلفی پیشنهاد شده یک گزینه واقعی و پراتیک نیست و در عمل تنها می‌تواند زمینه‌ساز یک کشتار دیگر شود. اگر نیت واقعی دولت عراق خروج اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران از این کشور است که بیش از ۲۰سال در آن زندگی کرده‌اند، بهتر است به جای اعلام ضرب الاجلهایی که هیچ کمکی به راه‌حل دائمی و مسالمت‌آمیز نمی‌کند، اقدامات و کمکهای ضروری را برای اجرای راه‌حل هیأت پارلمان اروپا به‌عمل بیاورد.

بدون شک تا زمان اجرای کامل راه‌حل ارائه شده پارلمان اروپا و عبور از دوران گذار تلاش برای محقق شدن موارد زیر از جانب دولت آمریکایی، سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دیگر مراجع بین‌المللی ضروری می‌باشد:
به اشغال نظامی کمپ اشرف باید پایان داده شود و نیروهای مسلح عراقی از داخل کمپ خارج شوند.

محاصره غیرانسانی دو ساله توسط دولت عراق علیه کمپ اشرف برداشته شود. درهای کمپ باید برای ناظران خارجی و مستقل، برای خبرنگاران، نمایندگان مجلس، وکلا، فعالان حقوق‌بشر و اعضای خانواده ساکنان باز شود.
تحقیقات مستقلی باید در مورد حمله هشتم آوریل به کمپ اشرف و جنایاتی که در اشرف رخ داده است صورت بگیرد.
مجروحان سخت ناشی از حمله هشتم آوریل باید مورد رسیدگی پزشکی قرار بگیرند.
تا پایان دوران گذار و اجرای کامل طرح پارلمان اروپا سازمان ملل ‌متحد و شورای امینت حفاظت ساکنان کمپ اشرف را برعهده گیرند.