Donnerstag, 28. Juli 2011

مخالفان رژیم ایران طرح آمریکا برای بستن کمپ اشرف را رد کردند

پنج‌شنبه، ۰۶ مرداد ۱۳۹۰ / ۲۸ ژوئیه ۲۰۱۱

خبرگزاری فرانسه بروکسل ۵ مرداد- تبعیدیان ایرانی روز چهارشنبه طرح آمریکا برای جابجا‌ئی هزاران مخالف غیرقانونی رژیم ایران از کمپ اشرف به محل دیگری در عراق ، برای مدت زمانی قبل از انتقال آنها به کشورهایی که قبول می‌کنند آنها را بپذیرند، را رد کردند.

از زمان یورش نیروهای امنیتی عراقی به کمپ اشرف در ماه آوریل که ۳۴ کشته و تعداد بسیاری مجروح به‌جای گذاشت و باعث دامن زدن به محکومیتهای شدیدی [علیه این یورش] گردید، سرنوشت این کمپ ۳۰ساله با حدود ۳۴۰۰نفر ساکن آن که در نزدیکی مرز ایران قرار دارد در کانون توجهات قرار داشته است.
شورای ملی مقاومت ایران که از جانب ساکنان کمپ اشرف صحبت می‌کرد گفت اشرف کماکان تحت تهدید نیروهای نظامی عراق باقیمانده است و از سازمان ملل خواهان کمک به انتقال ساکنان به کشورهای سوم تحت طرحی که توسط اعضای پارلمان اروپا طراحی شده است، گردید.
محمد محدثین مقام رسمی‌شورای ملی مقاومت ایران در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت ”ما از سازمان ملل خواهان استقرار یک تیم مانیتورینگ دائمی در اشرف هستیم ”.
او ادامه داد ”ما از تمامی کشورهای اروپایی و دیگر کشورها خواهان کمک و حمایت از راه‌حل پارلمان اروپا هستیم“..
اعضای پارلمان اروپا که بعد از یورش ماه آوریل [نیروهای عراقی به کمپ اشرف] به عراق سفر کرده بودند خواهان این هستند که ساکنان این کمپ در اروپا، استرالیا، کانادا و ایالات متحده آمریکا باز اسکان گردند.
این کمپ در دهه ۱۹۸۰ در زمان جنگ ایران و عراق توسط مجاهدین خلق راه‌اندازی شده است.
در حالیکه نیروهای آمریکایی در حال آماده شدن برای خروج از عراق هستند و تهران فشار خود بر بغداد را تا برای تحویل شورشیان افزایش داده است، کمپ اشرف تبدیل به یک مشکل فزاینده‌یی گردیده است...
نیروهای آمریکایی امنیت این کمپ را در ماه ژانویه ۲۰۰۹ تحویل دادند .
جلال طالبانی رئیس‌جمهور عراق ماه گذشته گفت ایران و عراق با صلیب‌سرخ کمیته مشترکی را برای بستن کمپ اشرف تشکیل داده‌اند...
کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ بفوریت هرگونه نقشی در بستن کمپ اشرف را تکذیب کرد.
هم‌زمان سفیر آمریکا لورنس باتلر طرح جابه‌جایی ساکنان در داخل عراق جهت جلوگیری از خطر خشونت جدید را ارائه داده است.
محدثین که شورای ملی مقاومت آن شامل گروه مجاهدین نیز می‌گردد گفت ساکنان کمپ، شش گزینه را برای آینده خود مشخص و طراحی کرده‌اند که شامل باقیماندن در محل این کمپ ولی تحت حفاظت قانون بین‌المللی و کنوانسیون ژنو می‌باشد.
او اضافه کرد در صورت جابه‌جایی به محل دیگری، ساکنان کمپ اشرف خواهان حفاظت از جانب نیروهای نظامی آمریکایی و یک تیم نظارت سازمان ملل هستند.