Freitag, 28. Januar 2011

خروش اشرف در بزرگداشت شهیدان قهرمان جعفر کاظمی و محمد علی حاج آقایی

پنج‌شنبه، ۰۷ بهمن ۱۳۸۹ / ۲۷ ژانویه ۲۰۱۱

خروش اشرف در بزرگداشت شهیدان قهرمان جعفر کاظمی و محمد علی حاج آقایی

پس از انتشار خبر شهادت قهرمانان مجاهد خلق جعفر کاظمی و محمدعلی حاج آقایی در روز دوشنبه چهارم بهمن، مجاهدان اشرف در بزرگداشت شهیدان برخروشیدند.

این نخستین اعدامها، در رابطه با قیام مردم ایران در سال ۱۳۸۸ بود. قیام‌آفرینان اشرف‌نشان، این چنین با خون خود اشرف و قیام را به یکدیگر گره زدند.
رژیم آخوندی یکسال تلاش کرد با شکنجه و فشار و ترتیب دادن صحنه‌های اعدام، قهرمانان خلق را از پای در بیاورد و آنها را به ندامت وادار کند. اما اشرف و پیام آورانش با قهرمانانی هم‌چون علی صارمی، جعفر کاظمی و محمدعلی حاج آقایی که به ترتیب ۲۴سال، ۱۱سال و ۷سال در بند این رژیم بودند، با بهایی سنگین و خونین بر دشمن ضدبشری غلبه کردند و پیروز شدند. خانم مریم رجوی، این اعدامهای سبعانه را، انتقامجویی دیکتاتور خونریز از خانواده‌های حقیقی مجاهدان اشرف و حمایت جهانی از راه‌حل مقاومت ایران در پی شکست مانورهای رژیم در زمینه اتمی در استانبول و در وحشت از خیزشهای مردم ایران توصیف کرد و جهان به بن‌بست و مذاکره‌ناپذیری این رژیم گواهی داد.

خروش اشرف در بعدازظهر روز دوشنبه چهارم بهمن در آستانه اربعین حسینی و در میان رگبار شلیکهای هوایی و چماقداری وحوش، برای ممانعت از بزرگداشت شهیدان آغاز شد و ساعتهایی ادامه داشت.
به‌رغم دستورات کمیته سرکوب اشرف در نخست‌وزیری عراق برای جلوگیری از مراسم بزرگداشت شهیدان به هر وسیله، هیچ چیز نتوانست بر اراده پولادین مجاهدان سوگند خورده اشرف، خللی وارد کند.

خروش اشرف در بزرگداشت شهیدان قهرمان جعفر کاظمی و محمد علی حاج آقایی


کمیته سرکوب در نخست‌وزیری عراق که تهدیدها و شلیک رگبارهای هوایی و تیغ‌کشی و چماقداری را مؤثر نیافت، سرانجام در برابر عزم جزم قهرمانان اشرف، به ملل ‌متحد شکایت کرد که در اشرف شعارهایی می‌دهند که روابط ما را با دولت همسایه به خطر می‌اندازد!
این در حالی است که همین کمیته، پس از انتقال حفاظت از نیروهای آمریکایی به دولت عراق، حاضر به باقی ماندن افراد جدیدالورود در اشرف نشد و محمدعلی حاج آقایی و سه نفر دیگر را که به اشرف پناهنده شده بودند در اردیبهشت ۱۳۸۸ وادار به ترک اشرف و بازگشت به ایران کرد.

وزارت باصطلاح حقوق‌بشر عراق، در ابتدای سال ۱۳۸۸ با یکایک مجاهدین در بیرون قرارگاه و در داخل گردان عراقی، مصاحبه‌های خصوصی و انفرادی ترتیب داد تا با تهدید و تطمیع هر تعداد را که می‌تواند به تسلیم شدن به رژیم بکشاند. صلیب‌سرخ و نیروهای آمریکایی بر این وضعیت نظارت داشتند.
اما کمیته سرکوب برای خوش‌خدمتی به رژیم، حتی درخواست محمدعلی حاج آقایی و نفرات جدیدالورود دیگر را برای شرکت در همین مصاحبه‌های فرمایشی نپذیرفت و آنها را ناگزیر از ترک اشرف و بازگشت به ایران نمود.

برگه درخواست شرکت در مصاحبه به امضای محمدعلی حاج آقایی به تاریخ ۳۱فروردین ۸۸:

برگه درخواست شرکت در مصاحبه به امضای محمدعلی حاج آقایی به تاریخ ۳۱فروردین ۸۸

-فرم سابقه بازداشت و دستگیری محمدعلی حاج آقایی ۷فروردین ۱۳۸۸:

فرم سابقه بازداشت و دستگیری محمدعلی حاج آقایی ۷فروردین