Donnerstag, 26. Mai 2011

نامه ۱۱۰تن از اعضای مجلسین عوام و اعیان انگلستان به رئیس‌جمهور آمریکا درباره حفاظت ساکنان اشرف

پارلمان بریتانیا
پارلمان بریتانیا

نامه ۱۱۰تن از اعضای مجلسین عوام و اعیان انگلستان

به رئیس‌جمهور آمریکا همزمان با سفر اوباما به لندن

ضرورت حمایت از طرح پارلمان اروپا و حفاظت اشرف
حذف نام مجاهدین از لیست آمریکا
در بریتانیا، بیش از ۵۰۰ نماینده مجلس از تمام احزاب
حمایت خود را از نقش هدایت کننده سازمان ملل در حفاظت اشرف اعلام کرده‌اند

باراک اوباما
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا
کاخ سفید
۲۴ مه ۲۰۱۱ (۳خرداد)
آقای رئیس‌جمهور!

شما مطمئناً از وضعیت اضطراری انسانی در اشرف، محل استقرار ۳۴۰۰ ایرانی طرفدار دموکراسی در ایران مطلعید.
سازمان ملل تأیید کرده که در حمله ماه گذشته نیروهای مسلح عراقی به اشرف، ۳۵ ایرانی غیرمسلح و بی‌دفاع کشته شده‌اند.

مقامات آمریکایی که پس از این قتل‌عام از آن‌جا دیدن کردند مشاهدات خود را منتشر نکرده‌اند. شواهد انکارناپذیری وجود دارد که در این حمله تعداد ۳۴۰تن دیگر از ساکنان مجروح شدند، که جراحات ۲۲۵تن از آنها ناشی از اصابت گلوله و ترکش بوده است.

این حمله از سوی وزارت‌خارجه بریتانیا، اتحادیه اروپا و وزارت‌خارجه آمریکا محکوم شد. ولی نیروهای مسلح عراقی هم‌چنان قسمتهایی از اشرف را در اشغال خود دارند. آنها برای ورود نیازهای دارویی و پزشکی ساکنان محدودیت ایجاد کرده‌اند، و هیأتهای پارلمانی از دیدار از کمپ منع شده‌اند. حداقل ۴۲ ساکن که جراحاتشان بسیار جدی است از دسترسی به مراقبت مناسب پزشکی محروم شده‌اند.

تا زمانیکه کلیه طرفهای مربوطه بتوانند به یک توافق برسند، بسیار ضروری است که سازمان ملل بلافاصله حفاظت ساکنان را به‌دست گیرد و یک تیم ناظر دائمی را در اشرف مستقر کند.

ما معتقدیم راه‌حل پیشنهادی پارلمان اروپا برای انتقال ساکنان به کشور ثالث و پیش‌شرطهای ضمیمه آن بسیار واقعی و عملی هستند. هرچند هرگونه جابجایی اجباری ساکنان در داخل عراق، چنان‌چه بعضی از مقامات آمریکایی پیشنهاد کرده‌اند، غیرقانونی و نامعقول است.

در این‌جا بریتانیا، بیش از ۵۰۰ نماینده مجلس از تمام احزاب، حمایت خود را از این‌که نقش اصلی در حفاظت از اشرف به‌عهده سازمان ملل باشد، را اعلام کرده‌اند، و ما امیدواریم شما از راه‌حل پیشنهادی اروپا حمایت کنید.

ما هم‌چنین می‌خواهیم توجه شما را به ادامه لیست‌گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران توسط وزارت‌خارجه آمریکا جلب کنیم. به‌دنبال حکم دادگاه واشنگتن دی سی در ژوئیه ۲۰۱۰ و هم‌چنین لغو لیست‌گذاری مجاهدین خلق ایران توسط بریتانیا و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹، لیست‌گذاری این گروه در واشنگتن قانونا توجیه پذیر نیست، و ما صدمات ناشی از آن را دیده‌ایم چرا که عراق از آن برای توجیه حملات مرگبارش علیه ساکنان اشرف استفاده می‌کند.

ما می‌دانیم حمایت دوحزبی گسترده‌ای در آمریکا از لغو بلادرنگ لیست‌گذاری این گروه وجود دارد، از شما درخواست می‌کنیم برای تضمین آن شخصاً این موضوع را مورد توجه قرار دهید.