روز جمعه خبرگزاری آلمانی د پ آ نوشت آمریکا و انگلستان و اسراییل، برای خرابکاری در برنامه اتمی رژیم آخوندی، همکاری می کنند. د پ آ که به نقل از هفته نامه فرانسوی کانار آنشنه خبر می داد نوشت منابع سرویسهای اطلاعاتی فرانسوی که نمی خواستند اسمشان فاش شود، گفتند این خرابکاری شامل ویروس کامپیوتری استایکس نت انجام میشود که امسال ۳۰ هزار کامپیوتر در راکتورهای اتمی رژیم ایران را آلوده کرده است.
بر اساس این خبر، انفجاری که در اکتبر گذشته در کارخانه تولید موشک شهاب در کوههای زاگرس در خرم آباد روی داد و ۱۸ تکنسین ایرانی کشته شدند جزیی از این طرح بوده است. به نوشته د پ آ این همکاری ادامه دارد و انتظار میرود اقدامات مشترک بیشتری برای متوقف کردن برنامه هسته ای رژیم ایران انجام شود
پیش از این روز ۲۵ آذر ماه یک کارشناس امنیتی آلمان بنام "رالف لانگر" اعلام کرد حمله سایبری به تاسیسات اتمی رژیم ایران، به وسیله ویروس استاکسنت، از دیدگاه نظامی بسیار موفق بوده و فعالیتهای هستهای این رژیم را دو سال عقب انداخته است. او گفت :«بهترین راه، تعویض کامل سیستمهای آلوده شده کامپیوتری است. آسیبها آنقدر شدید هستند که تمیز کردن سیستم بسیار دشوار خواهد بود.»
بنا به خبرگزاری آسوشیتدپرس، بی بی سی و رادیو آلمان موشه یالون وزیر امور استراتژیک اسراییل روز ۸ دی ماه گفت ”برنامهی هستهای رژیم ایران در حال حاضر با برخی چالشها و مشکلات فنی روبرو است همین مشکلات باعث به تاخیر انداختن زمانبندی در کار رژیم شده بنحوی که نتواند طبق برنامهی زمانبندیشده به بمب هستهای دست یابد. وی ابراز امیدوار کرد که تلاشهای غرب بتواند مانع دستیابی ایران به بمب هستهای شود”. وی افزود ”ما نمی توانیم بگوییم که رژیم ایران در تکنولوژی بمب اتم به نقطه غیر قابل برگشت رسیده است. این رژیم در حال حاضر توانایی ساختن بمب اتمی توسط فقط خودش را ندارد.
بنا به گزارش بی بی سی، رژیم ایران می گوید در ماه سپتامبر کرم استاکس نت به کامپیوترهایش حمله کرده است ولی به برنامه اتمی اش خسارت وارد نکرده است. اما کارشناسان می گویند این کرم خاص برای خراب کردن گردش کنترل موتورهای مشترک که برای سانتریفوژهای غنی سازی استفاده می شود، ساخته شده است. روزنامه استاندارد اتریش، در مورد قدرت ویروس استاکس نت مینویسد: «کد ۱۵ هزار سطری ویروس استاکسنت نشان میدهد که این ویروس نمیتواند مولود هکرهای منفرد بوده باشد. این ویروس، مستلزم همکاری کشورهای متعدد بوده و میتواند سالها وقت برای ایجاد آن زمان صرف شده باشد.»