Mittwoch, 4. Mai 2011

 کنفرانس مطبوعاتی جامعه پزشکان ایرانی در آلمان

چهارشنبه، ۱۴ اردی‌بهشت ۱۳۹۰ / ۰۴ می ۲۰۱۱

در کنفرانس مطبوعاتی جامعه پزشکان ایرانی در برلین ، شماری از شخصیتهای آلمانی و همچنین خانواده ها و بستگان مجاهدان اشرف شرکت داشتند.

در این کنفرانس، نخست دکتر محمد تسلیمی، رئیس جامعه پزشکان ایرانی در آلمان، یک گزارش جامع و تخصصی از وضعیت ۳۴۶ مجروحی که یورش وحشیانه ۸ آوریل نیروهای نظامی تحت امر مالکی به اشرف بجا گذاشته، ارائه داد. بخش اصلی گزارش، ناظر به کارشکنی سیستماتیک و طراحی شده یگانهای نظامی عراقی برای ممانعت از دسترسی مجروحین – حتی مجروحینِ در حال مرگ – به بیمارستانهای بغداد و اربیل و ممانعت از ورود دارو و الزامات و امکانات پزشکی ضروری به شهر اشرف بود.
پس از آن فیلمی از وضعیت مجروحان در بیمارستان اشرف و کمبود امکانات درمانی و پزشکی برای شرکت کنندگان پخش شد. مشاهدات و اظهارات مجروحان از کارشکنی های ضدانسانی نیروهای نظامی تحت امر مالکی از جمله زیر فشار قرار دادن مجروحین در بیمارستان بجای مداوی آنها و باز گرداندان اجباری آنها به شهر اشرف بسیار تکاندهنده بود.
در ادامه این کنفرانس، آقای ولفگانگ هولتس آپفل، رئیس سازمان حقوق بشری علیه دیوار برلین، بی عملی دولت آلمان را قویا مورد انتقاد قرار داده و...گفت برخی متهمان دادگاه نورنبرگ نیز گناه کشتارهای نازیسم را به گردن قربانیان می انداختند.

سخنران بعدی کنفرانس آقای برندهویسلر نایب رئیس و سخنگوی حقوق بشر کانون وکلای برلین بود که کشتار اشرف را یک جنایت علیه بشریت نامید. وی به دولت مالکی هشدار داد که صرف کارشکنی های آنها در ممانعت از رسیدگی های پزشکی به مجروحین سخت و اقدامات سیستماتیک عامدانه برای زجرکش کردن مجروحان از مصادیق جنایت علیه جامعه بین المللی و از اینرو مستوجب مجازات است.

پروفسور اشتفانی شولتسه نایب رئیس دانشگاه نوی براندنبورگ نیز در سخنان خود، دولت آلمان را بخاطر بی عملی مورد مورد نکوهش قرار داد و گفت: ”دولت آلمان هر دو چشم خود را بر روی سالیان نقض حقوق بشر علیه ساکنان شهر اشرف بسته است. جنایتی که در اشرف رخ داد برای آلمان نیز شرم آور است و نه دولت و نه مجلس آلمان قادر نبوده اند که به وظایف خود در قبال آنچه رخ داده عمل کنند.”

دیگر سخنران کنفرانس برلین خانم اولآ بونتش معاون سازمان زنان حزب سوسیال دمکرات برلین بود. وی حمایت سازمان خود از زنان اشرف را اعلام کرد و گفت آنچه در اشرف رخ داد جنایت است، بسیاری از قربانیان زن هستند. ما معتقدیم حقوق زنان عینِ حقوق بشر می باشد وحقوق بشر تفکیک ناپذیر است. من خانم رجوی را تحسین میکنم که پیوسته محکم و قاطع مدافع مشارکت برابر زنان و مردان در سطوح تصمیم گیرنده در همه مجامع است. من آرزو دارم دورانی را ببینم که آخوندها سرنگون شده و زنان زمام امور را بدست گرفته باشند.
فولکر اشنایدر نماینده سابق مجلس فدرال آلمان و رئیس ستاد هماهنگی در گروههای پارلمان حزب چپ در مجلس فدرال گفت: ” تروریستها مثل همیشه در تهران نشسته اند و اخیرا نیز در بغداد در مسند کارند. ممانعت از معالجه زخمی های اشرف با این هدف که آنها جان خود را از دست بدهند از بدترین انواع شکنجه می باشد. این اقدام باید از سوی همه کشورهای دمکراتیک جهان مورد انزجار قرار بگیرد.”

فرانک هامر، نماینده سابق مجلس ضمن مخاطب قراردادن سیاستمداران در آلمان گفت: با عکس العمل نداشتن در مقابل حمله به اشرف ما نیز گناهکار و عمیقا تقصیر کار هستیم.
دکتر لورنس ویلکنس از کلیسای پروتستان دعاوی دولت مالکی را به اقدامات نازیها تشبیه کرد و گفت:...نازی ها نیز جنایات خود را مخفی میکردند ولی به یمن فعالیتهای مجاهدین خلق اطلاعات موثقی از جنایت در اشرف در خارج منتشر شد...

خانم دکتر معصومه بلورچی نماینده شورای ملی مقاومت ایران در آلمان که در گذشته بعنوان پزشک در بیمارستان شهر اشرف کار کرده است در سخنرانی خود مقامات مسئول و ذیربط ایالات متحده، سازمان ملل و اتحادیه اروپا را فراخواند تا برای انتقال مجروحان به بیمارستان آمریکایی ها و یا همینطور به بیمارستانهای مجهزتر در بغداد و اربیل بدون فوت وقت مداخله کنند.
دکتر مسعود خواجه علی یکی دیگر از شرکت کنندگان در این کنفرانس، وزیر خارجه آلمان را خطاب قرار داد و گفت: من یک پزشک هستم و حاضرم با همکاران دیگرم به اشرف برویم. ما خودمان دارو و پول به آنجا میبریم. ما نیازی به کمکهای مالی شما نداریم....لطفا راه را برای ما باز کنید، تا ما بتوانیم برای کمک به آنجا برویم.