خبرگزاریهای حکومتی در ایران روز سه شنبه به نقل از کامران دانشجو اعلام کردند که تفکیک جنسیتی مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی است و باید در دانشگاههای ایران اجرا شود. به گزارش خبرگزاری حکومتی مهر، کامران دانشجو در مراسم سی و دومین سالگرد روی کار آمدن حکومت ولایت فقیه گفت: باید حتی المقدور کلاس های دختران و پسران از هم جدا شوند و آنها از آزمایشگاه ها، کارگاه ها و سالن های تشریح جداگانه استفاده کنند. وزیر علوم رژیم افزود: باید حتی در محیط های تردد و نصب اعلانات و محیط های اداری هرگاه احتمال اتهام می رود، از اختلاط بی مورد زن و مرد جلوگیری شود. مسئولان مرد باید منشی مرد داشته باشند. در قسمتی که مراجعه کنندگان مرد هستند، از کارمند مرد و در قسمتی که مراجعه کنندگان زن هستند از زن استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر علوم رژیم همچنین با تاکید بر لزوم مشخص شدن سهمیه دختر و پسر در رشته هایی خاص گفت: "این قضیه را برخی خلاف عدالت می دانند. این کجایش بی عدالتی است؟ آیا این درست است که ۹۵ درصد پرستاران مرد باشند و ۵ درصد زن؟ آیا این قضیه که خانم ها ۷۰ درصد در دانشگاه ها قبول می شوند یک افتخار است؟ این کجایش افتخار است؟"
او همچنین از بومی گزینی دانشگاه ها دفاع کرد و آن را در راستای دفاع از خانواده دانست که "رکن رکین دین اسلام" است.
آقای دانشجو، فایده این طرح را جدا نشدن فرزندان از خانواده ها دانست و اجرای آن را مسبب حل مشکلات خوابگاه ها، هزینه ها و مسائل فرهنگی عنوان کرد.
مجلس شورای اسلامی در سال ۸۷ مصوبه ای را در خصوص پذیرش جنسیتی و بومی گزینی ارائه کرد که اعتراض بسیاری از افرادی را که با اجرای این مصوبه پذیرفته نشدند، به همراه داشت،
پیشتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با استقبال از این طرح، آن را هدیه مجلس به خانواده ها دانسته بودند که مشکلات دختران دانشجو را حل می کند.
اما مخالفان طرح الزام دانشگاه ها به بومی گزینی و پذیرش جنسیتی، همچنان اجرای این برنامه ها را تضییع حقوق داوطلبان می دانند.
بازنگری در علوم انسانی
وزیر علوم حکومت آخوندها در باره طرح بازنگری در علوم انسانی گفت: ما می گوییم دروس دانشگاهی باید اسلامی بشود. می گویند مگر قانون نیوتن را می شود اسلامی کرد؟ ما می دانیم چکار می کنیم. شما هم می دانید اما می زنید به جاده خاکی.
او هدف از بازنگری علوم انسانی را جایگزینی تفکر اسلامی به جای تفکر لبیرالی دانست و گفت همه می دانیم که مردم، پیاده شدن اسلام را در همه حوزه ها می خواهند و آن را درتظاهرات ۹ دی ماه و ۲۲ بهمن سال گذشته به صراحت اعلام کرده اند، حالا ما بگوییم درخواست مردم را ولشان کن.
آقای دانشجو نظام جمهوری اسلامی را نظامی مظلوم دانست که باید دیگران را توجیه کند که چرا می خواهد اصول اسلامی را وارد علوم دانشگاهی کند.
Mittwoch, 9. Februar 2011
کامران دانشجو: این که خانمها ۷۰ درصد در دانشگاهها قبول می شوند کجایش افتخار است؟
چهارشنبه، ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ / ۰۹ فوریه ۲۰۱۱