Dienstag, 3. Mai 2011

”دخالتهای گسترده رژیم ایران در عراق“ - مصاحبه روزنامه الریاض با خانم صدیقه حسینی

صدیقه حسینی مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران
صدیقه حسینی مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران

مسؤل اول سازمان مجاهدین خلق ایران، صدیقه حسینی، در مصاحبه با روزنامه الریاض چاپ عربستان که تحت عنوان ”دخالتهای گسترده رژیم ایران در عراق“ منتشر شده است، درباره وضعیت در اشرف 2هفته بعد از حمله وحشیانه 19فروردین و ارتکاب جنایات جنگی توسط نیروهای مالکی گفت: «تا امروز، پیکر شهیدان هنوز به‌خاطر اشغال مزار مروارید توسط نیروهای مسلح عراقی و یکانهای زرهی، تشییع وتدفین نشده است. و می‌دانید که طبق سنتها و آداب اسلامی اجساد بایستی در سریع‌ترین زمان ممکن به‌خاک سپرده شوند، اما سرکوبگری و انواع محدودیتها و اشغال نظامی گورستان اشرف به نام مروارید و جاده منتهی به آن، توسط نیروهای ارتش عراق، این امر را امکان‌ناپذیر کرده است و جنازه‌های شهیدانمان کفن و دفن نشده‌اند. در حمله نیروهای مالکی به ساکنان بی‌دفاع اشرف که تحت فرماندهی میدانی فرمانده نیروی زمینی عراق و با انبوه نیروی نظامی و زرهیهای هاموی و نفربرهای بی.ام.پی صورت گرفت، 35تن از ساکنان اشرف از جمله 8زن با شلیک مستقیم به‌سر و قلب و قسمتهای دیگر بدنشان و هم‌چنین با زیر گرفتن آنها با هاموی به‌شهادت رسیدند. علاوه بر این 350نفر از ساکنان اشرف مجروح هستند که 225تن از آنان هدف تیر مستقیم یا انفجار و ترکش نارنجکها قرار گرفته‌اند».

مسؤل اول مجاهدین خاطرنشان کرد: «یکی از معضلات دیگری که ساکنان با آن مواجه هستند، درمان مجروحان می‌باشد که وضعیت بسیاری از آنها وخیم است. ساکنان اشرف در محاصره پزشکی قرار دارند و به خدمات پزشکی دسترسی ندارند و دولت عراق نیز به هیچ هیأت پزشکی اجازه نمی‌دهد برای معالجه مجروحان به اشرف بیایند. شرایط موجود در کمپ اکنون بسیار بحرانی و مانند بشکه باروت است و نیروهای عراقی آماده حمله دیگری هستند. نفربرهای زرهی عراقی با توپهایشان به سمت ساکنان نشانه‌روی کرده و موضع گرفته‌اند... ورود خبرنگاران و وکلا و هر کس دیگر ممنوع است و دولت عراق از ترس رو نشدن دروغهایش به کسی اجازه نمی‌دهد وارد اشرف شود».

صدیقه حسینی در پاسخ به سؤال الریاض در مورد چگونگی حمله به قرارگاه اشرف و انگیزهای آن توضیح داد: «حمله در ساعت ۰۴۴۵ صبح روز جمعه 8آوریل شروع شد که با نیروهای 4گردان ارتش عراق با خودروهای زرهی، نیروهای تکاور، نیروهای مکانیزه و مهندسی و ضدشورش و با کمک نیروهای پلیس واکنش سریع انجام شد... حداقل ۲۵۰۰نفر از نیروهای ارتش و نیروهای امنیتی تحت‌امر نوری مالکی در این حمله شرکت داشتند. فرمانده نیروی زمینی ارتش عراق شخصاً این حمله را به‌دستور مستقیم نوری مالکی در داخل اشرف با حضور در صحنه فرماندهی کرد. وی از بعدازظهر 7آوریل تا ظهر روز 8آوریل برای فرماندهی حمله در اشرف بود... حمله بیش از 7ساعت به‌طول انجامید. در همان روز نیروهای عراقی بعد از این‌که سیاج حفاظتی کمپ را کندند، با شلیک کلت و مسلسل و حتی توپهای زرهی‌ها و هم‌چنین هجوم هاموی‌ها از ضلع شمالی وارد اشرف شدند و به مقرات استقراری ساکنان کمپ هجوم آوردند...
اکنون نیروهای عراقی بخش شمالی کمپ و اماکن مسکونی ساکنان اشرف در این قسمت را تصرف کرده‌اند. در حال حاضر بیش از 400تن از ساکنان مجبور به ترک محلهای سکونت خود شدند و اموال و داراییهایشان و حتی خودروهای شخصی آنها به سرقت رفته است. هم‌چنین روزانه با تهدیدات و تصرف اماکن بیشتری از طرف نیروهای مسلح عراقی روبه‌رو هستیم. همین الآن بیش از ۱۳۰۰نیروی نظامی در اشرف هستند و با زدن انواع خاکریزها و استحکامات نظامی حملات دور بعد خود را آماده‌سازی می‌کنند. خودروهای ارتش عراق در حال تخلیه اماکن غارت‌شده و سرقت وسایل استقراری آنها هستند. ما تا الآن میلیونها دلار خسارت دیده‌ایم».

مسؤل اول مجاهدین در مصاحبه خود با الریاض تأکید کرد: «از آن‌جا که ساکنان اشرف طبق کنوانسیون چهارم ژنو و قانون بین‌المللی، افراد حافظت‌شده هستند، و از آن‌جا که حمله نظامی به اشرف یک ” جنایت علیه بشریت“ و ” جنایت جنگی“ است، ما خواستاریم که سازمان ملل متحد، آمریکا و اتحادیه اروپا برای متوقف کردن کشتار و جنایت علیه اشرف فوراً اقدام کنند و خروج فوری نیروهای نظامی عراق از کمپ اشرف را تضمین کنند. هم‌چنین ضروریست که سازمان ملل و آمریکا فوراً دخاکت کنند و مجروحان اشرف را که وضعیت بسیار وخیمی دارند، برای درمان فوری به بیمارستان نیروهای آمریکا منتقل کنند یا برای انتقال آنها به بیمارستان شهر اربیل به دور از محدودیتهای غیرانسانی دولت عراق و کمیته سرکوب اشرف، اقدام کنند و یا مجروحان بدحال و وخیم را برای معالجه و درمان سریع به کشورهای اروپایی منتقل کنند و مقاومت ایران آماده پرداخت هزینه‌های سفر و درمان این مجروحان می‌باشد».

صدیقه حسینی درباره دخالتهای رژیم آخوندی در عراق به الریاض گفت: «هدف رژیم آخوندها از فشار بر روی مجاهدین خلق یک چیز است: از میان برداشتن مانعی که در برابرش برای تسلط بر عراق وجود دارد. چرا که اگر این رژیم بتواند بر عراق مسلط شود، دست‌یابی به طمع‌هایش در منطقه سهل و آسان خواهد شد. همان‌طور که همه می‌دانند، آمریکا بارها اعلام کرده که شبه‌نظامیانی که در عراق به کارهای تروریستی دست می‌زنند، در ایران آموزش می‌گیرند. برخی از عوامل مشخص آنها تحت پیگرد نیروهای چند‌ملیتی در عراق هستند. به‌دلیل این دخالتهای تروریستی در خاک عراق، آمریکا نیروی قدس را در لیست سازمانهای تروریستی وارد کرد. سفیر رژیم ایران در عراق نیز از نیروی قدس است. کما این‌که ولی‌فقیه این رژیم امور عراق را فقط از طریق نیروی تروریستی قدس دنبال می‌کند.
مقاومت ایران در داخل ایران به لیست اسامی هزاران تن از مزدوران نیروی قدس دست یافته و آن را منتشر کرده است، در این لیست اسامی و مشخصات و شماره حسابهای آنها و مبالغی که رژیم ایران ماهانه برای نیروهای مزدورش در عراق صرف می‌کند، ثبت شده است. این اشخاص در ارگانهای سیاسی و نظامی و امنیتی و کلیه وزارتخانه‌ها و حتی پارلمان عراق نفوذ کرده‌اند و اهداف رژیم ایران را پیش می‌برند. شبکه‌های ویژه تروریستی وابسته به رژیم ایران که در ایران آموزش می‌گیرند، مأموریتشان ترور شخصیتهای سیاسی و فرهنگی و پزشکان و متخصصان و کارشناسان عراقی مخالف دخالتهای این رژیم در عراق است».

در بخش دیگری از این مصاحبه مسؤل اول سازمان مجاهدین خلق ایران به وضعیت بحرانی و شکننده رژیم آخوندی و تلاش این رژیم برای حفظ خود از طریق دست‌یابی به سلاح اتمی و صدور تروریسم و دخالت در کشورهای منطقه اشاره کرد و ضمن تشریح مواضع مقاومت ایران و افشای طرحهای اتمی این رژیم از سوی مقاومت ایران، گفت: «مجاهدین در تعادل‌قوا در برابر رژیم ایران عامل تعیین‌کننده‌یی هستند. رژیم ایران در مرحله سرنگونی و در سراشیب سقوط است و خامنه‌ای و احمدی‌نژاد بارها گفته‌اند: ”حتی یک قدم عقب‌نشینی منجر به نابودی کل رژیم می‌شود“... . ولی حیله‌گری رژیم در این است که در منتهای ضعف بنیادین، تلاش می‌کند این تصویر را از خود ارائه دهد که قدرتمند است تا دیگران را بترساند و وادار به کوتاه آمدن بکند. از نظر مقاومت ایران، راه‌حل موضوع ایران نه در مماشات با این رژیم و نه در جنگ خارجی است، راه‌حل در تغییر رژیم به‌دست مردم و مقاومت ایران است».