Donnerstag, 26. Juli 2012

فشار تحریم ها و بحث داغ مقابله با سرنگونی روی میز خامنه ای

در بعدازظهر روز سه شنبه ۳ مرداد ۹۱ خامنه ای با کار گزاران نظام دیدارکرد و در این دیدار مواضعش را در مقابل تحریم ها و ایستادگی در مقابل غرب بیان نمود. این موضعگیری خامنه ای مقابله تهاجمی از درون رژیم بویژه در هفته جاری برای سرکشیدن جام زهره همانند خمینی بود. که بویژه در هفته اخیر به بهانه سالگرد آتش بس، شرایط جنگ در سال ۶۷ را با پرونده هسته ای در حال مقایسه کردند تلویحا در علنی و تصریحا در خصوصی خواهان جام زهر سر کشیدن خامنه ای شدند. 
خامنه ای در این دیدار که بجز رفسنجانی بقیه کارگزاران نظام حضور داشتند بطور خلاصه گفت:
 غربی‌ها در آن دوره {دوره خاتمی} آن‌قدر گستاخ شدند که حتی هنگامی که مسئولان ما به سه سانتریفیوژ قانع شده بودند، آن‌ها مخالفت کردند. اما امروز ۱۱ هزار سانتریفیوژ در کشور فعال است. اگر آن عقب نشینی‌ها {دوره خاتمی} ادامه پیدا می‌کرد، قطعا امروز از پیشرفت‌های هسته‌ای خبری نبود.
 باید با توکل بر خدا، افزایش خطرپذیری، استفاده از تدبیر و درایت، راه مقاومت را ادامه داد.
 هدف دشمن از فشارهای اقتصادی بمنظور دلسرد و جدا کردن مردم از نظام اسلامی است.
 مسئولان باید با پرهیز از اختلافات بی‌فایده و رسانه‌ای کردن آن از اتحاد صیانت کنند.
 ما نه تنها در محاسبات خود تجدید نظر نمی‌کنیم٬ بلکه با اطمینان بیشتر به راه مورد نظر ملت ادامه می‌دهیم.
خبرنامه داخلی سپاه پاسداران در ۴ مرداد ۹۱ در مورد سخنان خامنه ای نوشت:
 آخرین حربه‌ای را که دشمنان نظام در حال حاضر برای در هم شکستن مقاومت ملت ایران در برابر زورگویی‌های آن‌ها برگزیده‌اند، مقوله تحریم است. از نوع استفاده آن‌ها از ابزار تحریم برمی‌آید که برای فشار بر ایران، برنامه چندجانبه‌ای طراحی کرده‌اند که کانون آن، تحریم است.
 بیانات خامنه‌ای در روز گذشته راهگشای سه خروجی اصلی در مقابله با این تحریم بدست داد که توجه به آن، ضامن موفقیت‌های بسیار بزرگ‌تر در آینده نزدیک است.
۱) رسانه‌ای دشمن تلاش داشت مسائل سیاه و منفی را متوجه رهبری و القا کند رهبری نظام تاب تحمل این فشارها را ندارد و فشارها به‌زودی نتیجه می‌دهد، که با سخنرانی جواب داد که اینطور نیست
۲) این سخنرانی برای مسئولین نظام آنقدر باید پردازش شود تا اینکه به بخشی از باور آنها تبدیل گردد.!!
۳) مسئولان و مردم باید زندگی و برنامه خود را بر مبنای این بیانات شکل دهند!
چنانکه از خبرنامه داخلی برمیاید، نه تنها مسئولان این موضع را قبول نداشتند بلکه باید با آنها کلی کار شود که شاید قبول کنند.
چند روز قبل سرتیپ پاسدار یدالله جوانان گوشه ای از بحث های پشت پرده را در مصاحبه اش لو داد و گفت که دو تا تابلو وجود دارد یکی آن است که خامنه ای قبول دارد و میگوید باید در مقابل غرب بایستیم و دیگر که تعدادی از مسئولین شناخته شده هم در بین آنها است میگویند باید سر هسته ای کوتاه بیائیم تا این فشارها کم شود.
رفسنجانی در یک مصاحبه اختصاصی که با خبرگزاری آنا ترتیب داد،  در رابطه با آتش بس، از جام زهر بعنوان یک اقدام مصلحتی که نظام را نجات داد، نام برد و حساب شده سئوال کننده مقایسه جنگ با پرونده هسته ای از وی سئوال کرد وی در حالیکه این مقایسه را تلویحا تائید کرد ولی بحث آنرا در سطح با خامنه ای عنوان نمود. از جمله رفسنجانی گفت: “ساده اندیشان از درک مصلحت عاجزند، مسئله مصلحت همیشه اینگونه است، یعنی وقتی بخاطر مصلحت کار خلاف مسیر عادی شود، خیلی ها ناراحت میشوند، ولی بعدها به صحت تدبیر آن پی میبرند“ در انتهای مصاحبه سئوال کننده حساب شده از رفسنجانی پرسید:  “بعنوان فقط یک سئوال میخواهم نظرتان را در باره قیاس دو پرونده دفاع مقدس و برنامه هسته ای بفرمائید؟ دو پرونده ای که هر دو آنها حق مسلمی متوجه ملت و  نظام بوده و هست. اگر هر دوی آنها در دو کفه یک ترازو قرار دهیم چه شباهتها و تفاوت ها در این دو پرونده میتوانید ببیند؟ آیا میتوانیم از پرونده دفاع مقدس برای پرونده هسته ای درس بگیریم؟
رفسنجانی: نمی خواهم در اینباره صحبت کنم، برای اینکه میدان داغ تصمیم گیریها است. اگر بگویم که پرونده هسته ای و دفاع مقدس شباهتی دارد، یک نوع پیشداوری است، اگر یک روز در اینباره بحث شود باید بین ما، رهبری و عقلای قوم شود.!“
علاوه بر رفسنجانی بسیاری دیگر از کارگزاران نظام دعوت به نوعی سازش با غرب برای لغو تحریم ها میکنند، حتی در درون سپاه نیز این تضاد رسوخ کرده است. بحث دو طرف (طرفداران کوتاه نیامدن و طرفداران جام زهر) یک چیز بیشتر نیست. پاسخ به این سئوال که چگونه میتوان نظام را از این پیچ سرنگونی نجات داد.
تحلیل درونی رژیم از تحریم ها و تهدید سرنگونی
 در یک گزارش درونی از آثار تحریم ها تصریح شده که غرب با تحریم ها در کوتاه مدت اهداف مشخصی برای به زانو در آوردن رژیم را در نظر دارد و امیدوار است که تا پایان تابستان آثار به زانو در آمدن ظاهر شود.
 نقشه مسیر به زانو درآوردن رژیم را به شکل زیر ترسیم میکنند:
۱) کاهش درآمد و افزایش هزینه های نظام
۲) بالا رفتن تورم، تا پایان تابستان ۹۱ نارضایتی های نقطه ای را در ایران شکل میدهد
۳) با بن بست سیاسی و اقتصادی که نظام به آن مواجه میشود، مسئؤلین منفعل خواهند شد
۴) اپوزسیون و بویژه مجاهدین فساد بالا دستگاه را هر روز برجسته تر میکنند.
۵) بن بست سیاسی و نظامی بهمراه نارضایتی مردم، تضاد در بالای رژیم هر روز عمیق و عمیق تر میکند
در این شرایط نظام به زانو در میاید و پای میز مذاکره خواهد آمد (جام زهر را خامنه ای سرمیکشد) یا  اگر  بخواهد بایستد و کوتاه نیاید، نارضایتی ها به تظاهرات و به قیام کشیده میشود
خلاصه بحث سرنگونی روی میز رژیم اس