Freitag, 31. Dezember 2010

محکومیت اعدام جنایتکارانه علی صارمی ـ بیانیه های کمیته های پارلمانی و سازمانهای حقوق بشری

جمعه، ۱۰ دی ۱۳۸۹ / ۳۱ دسامبر ۲۰۱۰

کمیته پارلمانی بریتانیا برای ایران آزاد به ریاست لرد کوربت
کمیته فرانسوی برای ایران دمکراتیک به ریاست آلن ویوین
کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از قربانیان سرکوب در ایران به ریاست ویلیام بوردون
سازمان ابتکار برای حقوق بشر در خاورنزدیک
کمیته ایتالیایی هلسینگی برای حقوق بشر به ریاست آنتونیو استانگو
بیانیه لرد مگینیس عضو مجلس اعیان انگلستان کمیته پارلمانی بریتانیا برای ایران آزاد به ریاست لرد رابین کوربت، که ازحمایت اکثریت مجلس عوام وبیش از ۲۰۰عضو مجلس اعیان برخوردار است اعلام کرد: ما با قویترین عبارات، اعدام زندانی سیاسی علی صارمی توسط دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران را به خاطر حمایت از حضور فرزندش در اشرف محکوم می کنیم. اعدام آقای صارمی در حالی صورت میگیرد که رژیم ایران، دولت عراق را تحت فشار قرار داده تا ساکنان اشرف را سرکوب کند.رژیم ایران به اعدام دست می زند تا تنشهای در حال غلیان جامعه و ارادهٴ میلیونها جوان ایرانی را برای رسیدن به تغییر نظام مهار کند.
کمیته ما از وزارت خارجه انگلستان میخواهد تا نسبت به متوقف کردن اعدام سایر زندانیان سیاسی به طور خاص آنهایی که در معرض خطر اعدام به خاطر ارتباط با مجاهدان اشرف، قرار دارند، اطمینان حاصل کند.

کمیته فرانسوی برای ایران دمکراتیک به ریاست آلن ویوین وزیر پیشین مشاور امور خارجه در دولت فرانسه، اعلام کرد: رژیم ملاهای ایران گمان می کند با این اعدام حاکمیت خودش را به رخ کشیده است. اما
باند فاسد حاکم بر تهران و مسئولان این جنایت، زودتر از آنچه که خودشان تصور میکنند در برابر یک دادگاه بین المللی پاسخگوی جنایاتشان خواهند بود.
آلن ویوین دولت فرانسه را به اقدام علیه این رژیم فراخواند و خاطرنشان کرد زمان آن رسیده که مقاومت ایران از همان حمایتی برخوردار گرددکه کمیته فرانسوی آزادیبخش ملی به رهبری ژنرال دوگل در مقطع جنگ جهانی دوم ازآن برخوردار بود. شرافت کشور ما در گرو این است.

کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از قربانیان سرکوب در ایران به ریاست حقوقدان نامدار فرانسوی ویلیام بوردون با صدور اطلاعیه ای خاطرنشان کرد این کمیته دفاع از آقای صارمی را به همراه ۹ زندانی دیگر، بر عهده گرفته بود.
ویلیام بوردون شخصاً مسئولیت پرونده آقای صارمی را به همراه با پرونده ،خانم فرح واضحان، بر عهده داشت.
کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از قربانیان سرکوب درایران دراطلاعیه خود تاکید کرد صدور بیانیه ها علیه رژیم ایران کافی نیست، بایددستاویزهایی را که به رژیم ایران امکان میدهد مقاومت ایران را مجرم قلمداد کند، متوقف نمود.

سازمان ابتکار برای حقوق بشر در خاورنزدیک اعدام مجاهد خلق علی صارمی را محکوم نمود و اعلام کرد : عفو بین الملل گزارش کرده بود علی صارمی ۶۳ ساله قبل از دستگیری به دیدار پسر خود در کمپ اشرف رفته بود. عفو بین الملل همچنین گزارش کرده بود علاوه بر آقای صارمی شش تن دیگر نیز با اتهام مشابهی در رابطه با سازمان مجاهدین خلق ایران با مجازات اعدام روبرو هستند .سازمان ابتکار برای حقوق بشر در خاور نزدیک از جامعه جهانی میخواهد این قتل ناحق و ضدانسانی را در مورد کسی که عمرش را صرف ترویج آزادی و حقوق اجتماعی در میهن اش کرده بود، محکوم کنند.

کمیته ایتالیایی هلسینگی برای حقوق بشر به ریاست آنتونیو استانگو: جرم صارمی تنها مبارزه برای آزادی کشورش از استبداد ودیدار با فرزندش دراشرف بود.
آنتونیو استانگو خاطرنشان کرد: بعنوان کسی که از اشرف دیدن کرده ام می توانم گواهی بدهم که آن جامعه زنان و مردان، یک جامعه فوق العاده است، آنها توسط نیروهای عراقی و بدرخواست رژیم تهران با خشونت و شکنجه های روانی روبرو هستند زیرا این رژیم در اشرف سمبلی از آرمان مردم و مقاومت ایران را میبیند.

لرد مگینیس عضو مجلس اعیان انگلستان با صدور اطلاعیه‌یی اعلام کرد: قتل شنیع علی صارمی توسط رژیم ملایان در ایران، یکی از هزاران نمونه از نقض حقوقبشر است که طی سالیان اخیر صورت گرفته است.
من از وزارت خارجه انگلستان می خواهم تا این عمل ننگین را محکوم کند و رئیسجمهور آمریکا، باراک اوباما را ترغیب کند تا دولت آمریکا حکم دادگاههای خود را اجرا کرده و سازمان مجاهدین خلق را به عنوان یک نیروی دموکراتیک برای ایران،بهرسمیت بشناسد.