گروهی از حامیان «جنبش سبز» با صدور یک فراخوان از ملت ایران دعوت کردهاند که «با فریادهای اللهاکبر خود در شامگاه یکشنبه ۲۴ بهمن، بار دیگر تپش حیات سبز را بهرخ حکومت بکشند و نشان دهند که مردم ایران همانند مردم خاورمیانه بر خاستگاه خود که همان حاکمیت مردم است، استوار ایستادهاند.»
جمعی از زندانیان سیاسی آزاد شده از اوین هم از راهپیمایی در روز ۲۵ بهمن در اعلام همبستگی با خیزش مردم مصر و تونس استقبال کردهاند. آنها در بیانیه خود نوشتهاند «ما نیز همانند دیگر مردم معترض در این تظاهرات مسالمتآمیز شرکت کرده و به حرکتهای اصلاحی و تدریجی دل میبندیم.» این گروه ابراز امیدواری کرده که رهبران جنبش سبز تحت هیچ شرایطی تصمیم به لغو این راهپیمایی نگیرند.
میرحسین موسوی و مهدی کروبی روز ۱۷ بهمن با انتشار نامهای مشترک خطاب به وزیر کشور، خواستار مجوز برای راهپیمایی در روز ۲۵ بهمن بهمنظور حمایت از اعتراضهای مردم مصر و تونس شدند. مسیر این راهپیمایی از میدان امام حسین تا میدان آزادی تهران و زمان آن ساعت ۳ بعد ازظهر اعلام شده است. وزارت کشور تاکنون در برابر این درخواست سکوت کرده است.
همچنین زندانیان سیاسی محبوس در رجاییشهر کرج نیز با انتشار نامهی سرگشادهای از درون زندان، از تظاهرات مردمی در ۲۵ بهمن حمایت کردهاند. در این نامه از جمله آمده که «تظاهرات مسالمتآمیز علیه دیکتاتوری اجازه نمیخواهد و حق شهروندان است.» نویسندگان این نامه تاکید کردهاند که «مردم ایران بهتر است در این برهه از زمان، فارغ از هر جناحبندی سیاسی و ایدئولوژیک دست در دست هم دهند تا مسیر رسیدن به آزادی هموارتر شود.»
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم هم با صدور یک بیانیه از «نسیم بیداری به همراه ارزشهای مردمسالاری بومی» در خاورمیانه یاد کرده است. در این بیانیه آمده که «ملتهای مسلمان خاورمیانه، سالها رنج تحقیر از جانب استعمار خارجی، استبداد داخلی و افراط گری بهنام مذهب را تحمل کردند اما جوانان مصر و تونس آشکارا نشان دادند که اراده اصلاح در کشورهای اسلامی هرگز نمیمیرد.»
مجمع یادشده خواستار این شده که ملت آزادیخواه ایران به ویژه در قالب راهپیماییهای مستقل، مردمی و غیردولتی به «جمع حامیان این بیداری اسلامی» در سراسر جهان بپیوندد.
ابراز همبستگی دانشجویان و دانشگاهیان
فعالان سیاسی دانشگاههای تهران، تبریز و اصفهان نیز با صدور بیانیههایی جداگانه به حمایت از فراخوان میرحسین موسوی و مهدی کروبی برای راهپیمایی روز ۲۵ بهمن برخاستهاند.
جمعی از فعالان سیاسی دانشگاههای سراسری، علوم پزشکی، صنعتی سهند و آزاد تبریز نوشتهاند: «فصل مشترک حرکتها و جنبشهای مردمی منطقه طی ۵۰ سال اخیر، ایستادگی و عدم پذیرش حاکمیتهای تک بعدی و دیکتاتوری است.»
آنها تصریح کردهاند که فصلی نو را در روز ۲۵ بهمن رقم میزنند: «روزی نه از برای حاکمیت و تایید و تمجید آن، که برای خواست مردم و در حمایت از همه آزادیخواهان منطقه.»
تظاهرات پس از ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ در تهران به گزارش تارنمای "جرس"، هفت تشکل دانشجویی دیگر نیز کمیتهای تحت عنوان "ائتلاف ۲۵ بهمن" تشکیل داده و ضمن اعلام حمایت از تظاهرات ۲۵ بهمن از علما و مراجع دینی خواستهاند که «با حمایت از روز صدای مردم خاری در چشم دیکتاتورها باشند و هزینه برخورد با معترضان را بالا برند.»
این ائتلاف همچنین از گروههای سیاسی دعوت کرده که با حضور گسترده خود در روز ۲۵ بهمن، از موانع دشوار این راه بکاهند.
"ائتلاف ۲۵ بهمن" در برگیرنده دانشجویان دانشگاههای آزاد تهران مرکز، علوم و تحقیقات تهران، تهران جنوب، تهران شرق، گروه رسا، دانشگاه اشرفی اصفهانی و دانشگاه شیخ بهایی اصفهان است.
این "ائتلاف" در بخشی از بیانیه خود نوشته است: «کار امروز برخی از ما پیگیری اخبار و بیانیهها شده، غافل از اینکه فرصتها میگذرد. باید برخاست و قدمی برداشت. نوشتن شعار، پخش فراخوان یا حتی آگاه کردن یک هموطن و ترغیب به تعیین سرنوشتش کاری بزرگ است. این چنین میشود که همچنان بیشمار میمانیم.»
در فراز دیگری از این نوشته آمده که باید مراقب باشیم، خشم خود را فروخوریم و اسیر اشتباهات گذشته نشویم تا مبادا زمینه سرکوب هرچه بیشترمان فراهم شود: « دشمن ما تاریکی است. ما علیه تاریکی شمشیر نمیکشیم، بلکه چراغ میافروزیم.»
"ائتلاف ۲۵ بهمن" همچنین از مردم ایران دعوت کرده که در شبهای ۲۳و ۲۴ بهمن در ساعت ۲۲ «درد مشترک" را در بامها فریاد بزنند.
در این میان، دبیرخانه مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران با صدور اطلاعیهای مطبوعاتی از اوجگیری سرکوب و بازداشت در روزهای اخیر ابراز نگرانی کرده و با اشاره به سابقه برخوردهای خشونتبار نیروهای شبهنظامی و لباس شخصی با تظاهرکنندگان ایرانی، نسبت به سرکوب مردم در روز ۲۵ بهمن هشدار داده است.