Donnerstag, 19. Mai 2011

حمایت اکثریت مجلس ملی از شورای ملی مقاومت ایران

پنج‌شنبه، ۲۹ اردی‌بهشت ۱۳۹۰ / ۱۹ می ۲۰۱۱

چهارشنبه 28ارديبهشت، طي كنفرانسي در مزون دولاشيمي در پاريس، اكثريت نمايندگان مجلس فرانسه ، كه تمامي تنوع سياسي پارلمان را نمايندگي مي كنند،  با صدور بيانيه يي  از دولت اين كشور خواستار «شناسايي مقاومت عليه ديكتاتوري مذهبي در ايران و در نظر گرفتن برقراري يك ديالوگ با شوراي ملي مقاومت ايران» شدند.

روز چهارشنبه ۲۸اردیبهشت، طی کنفرانسی در مزون دولاشیمی در پاریس، اکثریت نمایندگان مجلس فرانسه ، که تمامی تنوع سیاسی پارلمان را نمایندگی می کنند، با صدور بیانیه یی از دولت این کشور خواستار «شناسایی مقاومت علیه دیکتاتوری مذهبی در ایران و در نظر گرفتن برقراری یک دیالوگ با شورای ملی مقاومت ایران» شدند.

این ابتکار پارلمانی که در شرایط کنونی منطقه خاورمیانه و بهار عرب دارای اهمیت خاصی است، در شرایطی صورت می گیرد که هفته گذشته، قضات تحقیق ضد تروریسم در انتهای یک بررسی ۱۰ساله، تمامی اتهامهای مربوط به تروریسم یا تأمین مالی تروریسم را از ۲۴تن از اعضا و هواداران شورای ملی مقاومت ایران منتفی کردند. تصمیم قضات تحقیق به حق مشروع مقاومت در برابر ستم اذعان می کند و به یک دهه جعل اخبار علیه مقاومت ایران، که آبشخور آن رژیم تهران بوده است، خط بطلان می کشد.

نمایندگان در بیانیه خود خاطرنشان می کنند که «رژیم ایران مانع اصلی دموکراسی در منطقه است و سعی می کند که جنبشهای آزادیخواه منطقه را به سمت بنیادگرایی اسلامی هدایت کند».

در چنین شرایطی، ضروری به نظر می رسد که با تکیه بر شجاعت ایرانیان و مقاومت ستایش انگیز آنها در برابر تمایلات توسعه طلبانه ملاها در خارج از ایران و روشهای وحشیانه آنها نسبت به شهروندان خودشان، سدی ایجاد گردد.

از این رو نمایندگان با تإکید بر شکست سیاسی مماشات در قبال این رژیم و نفی هر گونه مداخله نظامی خارجی، راه حل سوم خانم مریم رجوی ، پرزیدنت منتخب شورای ملی مقاومت ایران را مبتنی بر تغییر دموکراتیک توسط مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آنها مورد تأکید قرار می دهند.

با قصد نابودی همین مقاومت سازمانیافته بود که در ۸ آوریل گذشته نیروهای عراقی، با فرمان رژیم ملاها، اقدام به حمله جنایتکارانه یی علیه کمپ اشرف،محل استقرار ۳۴۰۰ تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران، جنبش اپوزیسیون اصلی، نمودند. کمیسر عالی ملل متحد کشته شدن ۳۴تن از اهالی بیدفاع کمپ را محکوم کرد و خواستار تحقیق مستقل شد.

از چندین ماه پیش، پارلمانترهای فرانسوی، به الیزه و وزارتخارجه نسبت به خطرات وقوع یک فاجعه انسانی در اشرف هشدار داده بودند. این تراژدی متأسفانه به آنها حق داد. دولت فرانسه بایستی برای جلوگیری از یک کشتار جدید در اشرف همه امکانات خود را به کار گیرد.

لذا نمایندگان کمیته پارلمانی برای ایران لائیک و دموکراتیک از فراخوان خانم مریم رجوی به پرزیدان سارکوزی برای به دست گرفتن ابتکار بین المللی حفاظت از ساکنان بیدفاع اشرف، در کادر بشردوستانه حمایت می کنند.

ما همچنین حمایت خود را از طرح ارائه شده توسط هیأت اعزامی به پارلمان اروپا به عراق به ریاست استروان استیونسون اعلام می کنیم و آن را منطبق با نظرات اکثریت اعضای مجلس در جهت حفاظت ساکنان اشرف می‌دانیم. این طرح گشایش مذاکرات بین تمامی طرفها برای انتقال ساکنان اشرف به کشورهای ثالث که امنیت آنها را تضمین کنند، پیش بینی می کند. به این خاطر ما مقدمتاً خواستار بازگشت وضعیت عادی به اشرف هستیم تا شرایط اجرای این طرح فراهم گردد. از نظر ما هر گونه جابجایی ساکنان در داخل عراق تنها بهانه یی برای یک کشتار جدید خواهد بود. ما از سازمان ملل متحد می خواهیم که حفاظت ساکنان را مطابق با این طرح تأمین نماید.

حذف نام مجاهدین از لیست تروریستی اتحادیه اروپا در سال۲۰۰۹، لغو اتهامهای تروریستی علیه جنبش مقاومت ایران در فرانسه در سال۲۰۱۱، گواه براین هستند که منتخبان مردم فرانسه که خواستگاهشان ارزشهای جمهوری است، به نفع حقوق و آزادیها اقدام کرده و دراین پیشرفتهای مهم مشارکت داشته اند.

کمیته پارلمانی برای ایران لائیک و دموکراتیک

ژان پیر برار (گروه کمونیست) امیل بلسیگ ( گروه او.ام.پ.)

آلن نری ( گروه سوسیالیست)