Sonntag, 6. Mai 2012

گفته ها و ناگفته ها، از ميان رسانه های رژيم ۱۶ارديبهشت ۹۱


در صفحات اول روزنامه های حکومتی شنبه 16ارديبهشت ۱۳۹۱، تيتر و عکس اول به تلاش و تقلا برای رنگ کردن فضاحت برگزاری دور دوم نمايش انتخابات مجلس ارتجاع است. در اين زمينه طبق معمول کيهان سخنگوی ولی فقيه طبق معمول، تيتری 180درجه معکوس واقعيت را انتخاب کرده بعضی روزنامه ها هم در همين راستا تلاش کرده اما اغلب صرفاً رفع تکليف کرده اند.

کيهان: دور دوم انتخابات مجلس، پرشورترين پس از انقلاب
رسالت: نجار وزير کشور: انتخابات در 18 استان مطلوب بود
فرهيختگان: امضای دوباره ملت
جمهوری اسلامی: تکليف 65کرسی باقيمانده مجلس نهم مشخص شد
شرق: دور دوم انتخابات مجلس برگزار شد
خاتمی در خطبه های نماز جمعه تهران: رفاقت را پس از انتخابات جايگزين رقابت کنيد

اما صرف نظر از جنگ و جدال بر سر کرسی های مجلس ارتجاع که روز جمعه شاهد آخرين پرده اين نمايش بوديم، جنگ و دعوای مجلس و دولت در حال حاضر بر سر اجرا و چگونگی اجرای مرحله دوم طرح حذف يارانه هاست. اين دعوا، با اعلام علنی نقشه دولت احمدی نژاد برای افزايش قيمتها تا 3برابر نرخهای کنونی توسط به اوج حساسی رسيده و تيتر درشت بسياری از روزنامه های حکومتی شده است

ابتکار: بنزين ۲۰۰۰تومان
لاريجانی از تصميم دولت خبر داد / قيمت گاز 200درصد و گازوييل 300درصد افزايش می يابد
جهان صنعت: ادامه دعوای بی سرانجام قوای مقننه و مجريه بر سر اجرای فاز دوم هدفمندی؛ کفه سنگين مجلس در تعيين تکليف يارانه ها
جمهوری اسلامی: احمدی نژاد چيزی فراتر از قانون می خواهد
اعلام جزئيات جلسه کميسيون تلفيق با رئيس جمهور
تهران امروز: طرح دولت برای 3برابر کردن قيمتها
شرق: خبرهای يارانه ای لاريجانی
رئيس مجلس: دولت خواستار بنزين ۳۰۰۰تومانی و دو و سه برابر شدن گاز و گازوييل است
راه مردم: انتقاد نمايندگان ملت از گرانی ها
خراسان: گزارش نشست کميسيون تلفيق با احمدی نژاد درباره هدفمندی يارانه ها
کيهان: احمد خاتمی: گرانی يک واقعيت ملموس است نه يک انگ سياسی

به نوشته روزنامه های حکومتی، دعوای دولت و مجلس بر سر مرحله دوم حذف يارانه ها به اين جا راه برد که روز چهارشنبه گذشته جلسه مشترک در کميسيون تلفيق مجلس ترتيب يافت. روزنامه مردم سالاری در اين باره از جمله نوشته است:
«نشست مشترک کميسيون تلفيق با احمدی نژاد به نتيجه خاصی نرسيد
احمدی نژاد صراحتاً از نمايندگان خواسته است که اعتبار 135هزار ميليارد تومانی برای هدفمندی يارانه ها در بودجه 91 اختصاص بيايد.
اين موضوع پيش از اين در جلسه کميسيون تلفيق مطرح شده اما با مخالفت شديد نمايندگان مواجه شده است زيرا آنان معتقدند علاوه بر اين که کسب چنين درآمدی تورم را در جامعه به شدت افزايش خواهد داد، موضوع ديگر اين است که دولت امکان کسب چنين درآمدی را ندارد و با مشکل مواجه خواهد شد».
در ارتباط با اين دعوا، مطلب روزنامه جهان صنعت به نقل از لاريجانی نوشته است که گويا خامنه ای، نظر خود را به سران سه قوه اعلام کرده و بريدن دعوا بر سر يارانه ها را به نفع مجلس ارتجاع بريده است.

جهان صنعت: علی لاريجانی در جمع خبرنگاران درباره نظر هيأت اختلاف قوا در مورد اختلاف دولت و مجلس در بحث هدفمندی يارانه ها گفت: نظر هيأت اختلاف قوا اين است که هرگونه تصميم گيری برای پرداختها در موضوع هدفمندی يارانه ها بايد در بودجه سالانه و با مصوبه مجلس باشد.

اما دعوا چه به نفع اين يا آن باند تمام شود، در هر حال دود فرو پاشيدگی اقتصادی، مستقيماً به چشم مردم می رود. اظهارات يک کارشناس اقتصادی در مورد خط فقر و آمارهای اقتصادی رژيم در روزنامه دنيای اقتصاد قابل تأمل است.
در تهران برای يک خانواده پنج نفره با سه جوان در سطوح مختلف تحصيلی، خط فقر مطلق حداقل يک ونيم ميليون تومان است
من از آمارهای رسمی درباره نرخ تورم به شدت نااميد هستم و اين آمارها قابل قبول نيست. به نظر من در سال 90 تورم بالای 55 درصد بوده و تجربه سال گذشته با تورم نزديک به 50 درصدی سال 74 قابل مقايسه نيست. اين آماری که دولت و بانک مرکزی اعلام می کند، به بی اعتبار شدن نهادهای رسمی کشور می انجامد. مردم اين آمارها را نمی پذيرند و آمارهای مربوط به تورم و بيکاری را در سفره ها و جوانان خود جست وجو می کنند.

در همين حال فساد و رشوه خواری چنان است که اکثر روزنامه های رژيم اظهارات آخوند پورمحمدی رئيس سازمان بازرسی رژيم را تيتر کرده اند.

مردم سالاری: از سوی رئيس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد: نگرانی از اعطای کيف های پر پول به قضات
جمهوری اسلامی: رئيس سازمان بازرسی کشور با ابراز نگرانی از اعطای کيفهای پر پول به قضات در دستگاه قضا بيان داشت: رسيدگی قضايی و دادرسی بسيار سخت است و يکی از مباحث جدی و دغدغه های رئيس قوه قضاييه رسيدگی به پرونده های فساد اقتصادی و مالی است، زيرا افراد متخلف با خرج کردن پول و گرفتن وکلای قوی محاکم را تحت فشار قرار می دهند.

روزنامه اعتماد نيز نقل اظهارات آخوند پورمحمدی می نويسد:
«فساد يک طرفه نيست. هر چند يک طرف فساد بانکی اخير مديران بانکی هستند ولی طرف ديگر کسی است که کيف های پر پول رشوه داده است. فساد يکطرفه نيست. همه دست به دست هم دادند و فسادی به اين عظمت شکل گرفت.